Hoofdstraat 87a, 5121 JB Rijen

(ingang in de heistraat)

Tel: 06-12575218

info@easygymrijen.nl

© 2018 by Easy Gym Rijen

Tacoyo basic

Tacoyo staat voor Training, Ademhaling, Conditie, Ontspanning, Yoga en Omgaan met stress. Tacoyo is een intervaltraining van 75 minuten, waarbij intensief bewegen telkens wordt afgewisseld met bewuste ontspanningsmomenten. De laatste 15 minuten wordt afgesloten met een totale ontspanningsoefening.

Tacoyo gebruikt geen pasjes of choreo en is hierdoor zeer laagdrempelig. Het is een echte combinatieles en maakt dankbaar gebruik van Pilates, Bodypump, Fitness, Core, Aerobics en oefeningen uit de fysiotherapie praktijk. Tacoyo verbetert uw houding, fiuur, souplesse en werkt ontspannend en stressreducerend. Daarnaast werkt u aan het stimuleren van de vetverbranding en het uithoudingsvermogen. 

U volgt de les in een groep maar altijd op eigen niveau. U traint in een ontspannen, niet prestatiegerichte sfeer.Tacoyo is een no-nonsense training, zonder apparaten. Tacoyo is voor iedereen, jong en oud, man en vrouw.

Wat onderscheidt Tacoyo basic van Tacoyo? 

Tacoyo basic

Tacoyo basic is een makkelijke en laagdrempelige vorm van tacoyo. Hierdoor is tacoyo voor iedereen haalbaar, ongeacht leeftijd, omvang, lenigheid, conditie of fysieke beperking. De les wordt in een rustiger tempo gegeven waardoor iedereen goed mee kan doen en aandacht kan geven aan lichaam en geest.

Tacoyo basic staat voor een les waar het tempo iets minder hoog ligt en duurt 60 minuten i.p.v. 75 minuten. 

Lestijden:

Maandag: 18.30-19.30 uur (basic)

Woensdag: 08.30-09.30 uur (basic)

Donderdag: 19.00 - 20.15 uur